Go Alex och Björnen sover

Kommer att sakna söndagarna med solsidan. Är så stolt att Alex sa ifrån sig åt Malmberg och sin mamma. Önskar att fst5 kunde visa säsong 1 som repris för den har jag missat. Idag har vi haft en super söndag med Ninja. Freja har njutit av all extra uppmärksamhet hon fått när hon busat med Ninja. Vi har hunnit med massor idag, bl.a. varit en sväng till Valtteri loppiset och fyndat Björnen sover-boken åt Freja. Har också hunnit experimentera med en efterrätt, resultatet blev att vi nu vet vad man inte skall göra när man gör tiramisu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s