Lilla sjuklingen

Nu har min stora flicka blivit baby igen. Hon e som den sötaste lilla apungen. Hon e stackarn så sjuk att hon inte ens kan krypa. Natten mellan onsdag och torsdag kastade hon upp vid halv tolv. Hon var riktigt olycklig och så sjuk. En timme grät hon. Sen somnade hon och sov till halv 9. Hon verkade vara ganska pigg och jag tänkte att nu var den magsjukan förbi. Hon ville nog inte äta gröten eller nåt annat.

Vi gick ut vid 11 och Freja somnade genast. Sov i 2 timmar som normalt. Helt sjukt så det blåste det var nog en ordentlig vår storm. Ångrade lite att jag gått ut för det var inte nåt trevligt väder fastän solen nog tittade fram bakom molnen, tur förstod jag att gå till stan och promenera var det var vindstilla på vissa gator. Freja hade det varmt och skönt inne i vagnen. Observatoriet och stormmolnen

Hemma igen var hon nog ännu trött och fick lite mjölk som inte hölls länge i henne. Efter det har hon nog bara sovit och kastat upp. 

På kvällen kom Frejas mormor för att hämta alla täcken och kläder som vessan var fylld av. Hon hade med sig tulpaner och pärlhyasinter.Tulpaner Nu är våren här åtminstone inne hos oss. Ja och så hämtade hon denhär:

Prästens lilla kråkaRedan andra boken denna vecka i serien Ellen och Olle sjunger. Tror att jag tycker mera om böckerna än Freja. Nu har vi Bä,bä vita lamm, Ekkorn satt i granen, I ett hus.., Björnen sover och så nu Prästens lilla kråka.

Ännu e Freja sjuk, förra natten kastade hon upp en gång vid 1-tiden och sov till 9. Hon har varit vaken kanske en timme efter det. Men det är bra att hon vilar så har kroppens försvar tid att ta livet av alla dumma baciller som har fest i Frejas mage."Såhär sjuk är jag mamma"

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s