Mera besök

Vi hade planerat en hel del program till denna vecka. På onsdagen var vi och simma på förmiddagen och på eftermiddagen var vi och hälsade på hemma hos Felix och Vera. Länge hade vi planerat att vi skulle träffas och äntligen blev det av. Felix och Vera är Michaelas och Johannes barn, min bästa vän Karens systerbarn. Felix är redan 3,5år och Vera 1mån äldre en Freja. Hon var helt otroligt duktig på att klättra. Hon kommer att komma långt i livet med den bestämdheten. Freja och Vera skulle så klart leka med just den leksaken som den andra hade. Felix nästan 3,5 år(senast såg jag Felix då han var knappa 2år) var redan så stor och lillasysters säng var hans båt som han packade i allt han ägde och skulle resa till Spanien med den. Flickorna sku ha fått komma med men då sku nog båten ha gått sönder så full med saker var den. 🙂 Det var så roligt att träffas igen,  ja och första gången vi träffade Vera. 

Bussresan hem gick förvånansvärt bra, hemma var det bara att äta gröten och sen i säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s