Spa

Igår fick jag njuta av en kväll på SPA. Ninja bjöd på en spa kväll i Långvik med bl.a. spännande Amazon duschar, ångbastu, bubbelbad och Infraröd bastu. Vi trivdes bäst i Infra bastun. Har varit lite skeptiskt inställd gällande infraröd bastun men nu tror jag nog på att det inte är bara humbug. Aningen slankare kände jag mig idag. 🙂 Här lite info om IF-bastun: http://www.medifant.se/ir-bastu.html      

600kcal på 30 min, inte konstigt att jag var hungrig när jag kom hem. 

Tack Ninja för en avslappnande kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s