Från Baby Björn till Manduca

Sedan Freja var riktigt liten har Baby Björnen varit mycket praktisk vid många tillfällen. Freja trivdes sällan i vagnen då hon var vaken, då var Baby Björnen ett bra alternativ. Den har också fungerat som en plats att komma till ro i.

Nu är Freja så stor att  Baby Björnen börjar vara för liten. Jag har också velat ha en bärsele i vilken hon kan vara på min rygg. Inför vår seglats inhandlades således en Manduca. Den fungerar lika bra, och jag kan konstatera att den  är MYCKET bekvämare än BabyBjörnen, både för mig och Freja.

Men då ändå inget illa om Baby Björnen, för den har faktiskt varit super.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s