Hej på er alla blåbärsplockare!

Som ni alla läsare säkert märkt är blåbären ett återkommande tema på bloggen. Till min glädje märkte jag idag att redaktionen på papper.fi också uppmärksammat ”blåbärsbloggarna”.

Tyvärr lider blåbärssäsongen ställvis mot sitt slut. Jag hoppas att vi får njuta av bären ännu i ett par veckor, och fylla frysen inför vintern.

Tänk! Amerikanerna är färdiga att betala stora summor för dessa bär, vilka klassas som Superfood. Visst är vi lyckligt lottade  som får gratis mumsa på vitaminbomberna  under en skogspromenad!

Annons

2 kommentarer

  1. Oj, oj, oj vad jag saknar de små blå. Här i Köpenhamn finns det ingen skog och inga bär (som jag känner till i varje fall). Visst får man köpa dem för hutlösa summor, men det känns så dumt då man njutit av lyxen att kunna plocka hur mycket som helst på landet.

  2. Hej! Å tack för kommentaren, den värmde 🙂 Roligt också att se ett bekant ansikte från högstadietiden, å att du skriver blogg och har barn desto bättre!

    Ja, på något sätt känns det också som om det är mer ”ovanligt” med hemmapappor här i Finland än i Sverige..men pappor kan de också! Och vi har det ju bra då jag ändå kommer för det mesta hem rätt tidigt, efter att hon vaknat från dagssömnen.

    Ha det bäst, kul att du ”hörde av dig” så jag också har en till blogg att kika in på, då man hinner mellan jobbet och barnskötseln 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s