Titta en pussjuppi!

På morgonen packar jag min ryggsäck och far iväg till ”skolan”. Oftast är det en glad flicka jag lämnar hemma hos mommo. Det är alltid lika roligt att komma hem efter en studiedag och få se dagen i bilder.

Under dagen brukar de vara ute på promenad…

…göra fina höstbuketter…

….hoppa i vattenpölar (i synnerhet Freja)…

…tända några ljus…


…klä på en fin pyjamas och ta bilder på den…

…kratta höstlöv.

Efter att ha sett bilder som dessa kan man lita på att lilla flickan haft en bra dag. Då är det lite lättare att fara iväg följande morgon.

Till dem som ännu undrar vill jag bara berätta att pussjuppi såklart betyder pupujussi (enligt Freja).

4 kommentarer

  1. hihihi sitter ensam i ett cafe, började fnissa för mej själv när jag läste rubriken. Barn kan vara så hjärsmältande med sina små ”språkfel”. Höstbuketten väldigt vacker!

  2. Karin och Saga: Tack! Freja växer med fart och varje dag kommer det något nytt ord. Sådan fart i utvecklingen att jag har svårt att hänga med. 🙂 Själv har jag slutspurt med studierna med hopp om att bli färdig till jul.

    Söta Saga, er kommer jag alltid att komma ihåg, ni är en så otroligt harmonisk familj.

  3. Teresa: Japp, billig underhållning. 🙂 Borde skriva upp alla Frejas ord men hinner int med. Kanske jag skall ha en dag som jag går med penna och papper i handen. Försöker jag filma henne så skall hon bara ha kameran och då är det bara skriik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s