Inredningsparty

I Veikkola (norra Kyrkslätt) finns inredningsbutiken Pieni Juhlapuoti Vanilja. Idag behövde man int åka ända till Veikkola för att besöka butiken. Butiken flyttade till Lappböle, hem till Hanne. Hon hade ordnat, i sammarbete med butikens ägare, ett inredningsparty. Mängder av fina saker fanns det att beundra och så klart köpa också. Hanne hade dukat så fint med kaffe och tilltugg.

En inredningsfest kan vem som helst ordna hemma hos sig. Som värdinna får man ett presentkort värt 10 % av försäljnings summan. Verkligen ett trevligt sätt att träffas med vänner. Hanne lovade ordna en till inredningsfest vid jultider, i väntan på den!

Och om inte annat så visst skulle det kännas fint att för en kväll ha vardagsrummet fyllt av såhär fina saker?

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s