Kutaklubben

Idag har vi varit i Mattby på Frejas jumppa premiär. MNUF ordnar Kuta-klubb varje tisdag i skolans gymnastiksal. Mot en liten årsavgift får man delta i all verksamhet föreningen ordnar.

I salen sprang små pojkar och flickor omkring under en hel timme och visst var det liv i luckan. En stund höll Freja hårt om min hand men snart sprang hon omkring bland alla andra. Freja var extra förtjust i ribbstolarna men tyckte också om att hula-hula, kasta boll och hoppa på trampolinen.

Rekommenderar varmt till alla småbarns föräldrar som tycker att deras barn behöver springa av sig lite extra före läggdags. Och tack muminmamman för tipset.

Annonser

7 kommentarer

  1. Vi vill sååå komma med!! Har hört om detta men vi har haft vår babysim alltid samma tid. Nu bara 1 gång kvar av det pga vi sagt upp den så efter det kan vi testa Kuta klubben! Ses där!!

    1. Jo, kom! 🙂 Det var riktigt roligt. Och Freja som vanligtvis ibland har svårt att lugna sig på kvällen somnade på 5-10min. 🙂

  2. Den dagen ja, när vi flyttar tillbaka till stan, den dagen väntar jag på. Då ska vi fira med kaka! 🙂 Jäkla långsamma byggubbar! Grrr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s