Kutaklubben

Idag har vi varit i Mattby på Frejas jumppa premiär. MNUF ordnar Kuta-klubb varje tisdag i skolans gymnastiksal. Mot en liten årsavgift får man delta i all verksamhet föreningen ordnar.

I salen sprang små pojkar och flickor omkring under en hel timme och visst var det liv i luckan. En stund höll Freja hårt om min hand men snart sprang hon omkring bland alla andra. Freja var extra förtjust i ribbstolarna men tyckte också om att hula-hula, kasta boll och hoppa på trampolinen.

Rekommenderar varmt till alla småbarns föräldrar som tycker att deras barn behöver springa av sig lite extra före läggdags. Och tack muminmamman för tipset.

7 kommentarer

  1. Vi vill sååå komma med!! Har hört om detta men vi har haft vår babysim alltid samma tid. Nu bara 1 gång kvar av det pga vi sagt upp den så efter det kan vi testa Kuta klubben! Ses där!!

    1. Jo, kom! 🙂 Det var riktigt roligt. Och Freja som vanligtvis ibland har svårt att lugna sig på kvällen somnade på 5-10min. 🙂

  2. Den dagen ja, när vi flyttar tillbaka till stan, den dagen väntar jag på. Då ska vi fira med kaka! 🙂 Jäkla långsamma byggubbar! Grrr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s