Min 1-års klänning ♥

Det kan ibland vara svårt att bestämma ifall man skall sälja barnkläder som blivit för små, spara åt eventuella småsyskon, eller packa ner i silkespapper i fina askar för att ta fram till senare generationer. Då jag hittade klänningen som är 27 år gammal tror jag att jag kommer att lägga undan allt flera plagg för återanvändning.

Freja var otroligt söt i klänningen som min mormor har sytt åt mig. Jag hittade några bilder från min 1-års dag då jag har klänningen på mig. Skall återkomma med dem bara jag får dem överförda till datorn.

 

6 kommentarer

  1. Härligt att det finns sparat skatter! Tänt att ännu apcka ner den där klänningen, så Freja den sen åt eventuella barn 🙂

  2. Klänningen är ljuvlig! Isabella har ju också använt den. Jag skickade ett par (rätt så dåliga) foton till din mail. Det känns extra speciellt då gammelmommo har sytt den!

    1. Oj, vad roligt, det visste jag inte och känns jätte fint! Tusen tack för bilderna! Alldeles ljuvliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s