Vinter vackert.

Ett mera idylliskt vinterväder än dagens kan man knappast önska sej!

Frejas nya vinterkappa var som gjord för en promenad bland rimfrost, skidspår och snödrivor 😉Både ljuset och vädret var perfekt för natur- och barnfotografering.

Så härligt att vi går mot ljusare tider!

12 kommentarer

  1. Det här måste nog vara de absolut finaste vinter& barn-foton som jag sett. Vilken fin serie! Hennes kappa är ju nog också för ljuvlig- stilig o. stilren men ändå ser den underbart varm och mjuk ut.

    1. oj, tack! Den är faktiskt varm och mjuk. Freja hade massor med kläder under denna dag. Den är nog lite stor för statspromenader ännu och får vänta i skåpet ett år eller två. 🙂

  2. Först ville jag bara säga att du har en jättefin blogg!

    Sedan vill jag fråga varifrån du har fått tag på Frejas fantastiska kappa? Det måste vara den snyggaste och mest väl passande kappa jag någonsin sett för barn!

    1. Tack, bloggen är som mitt elektroniska fotoalbum och rolig att pyssla med. 🙂 Kappan har min mamma hittat i en butik på Drumsö, Hio Hoi. Jag förstod att det är ett modellexemplar, ett Italienskt märke, Coconudina. Den är jätte skön och mjuk. Freja har en hel del kläder under den men nästa vinter tror jag den är perfekt att gå på stan med en kall vinterdag.

  3. Jag har sagt det förut och säger det igen, jätte fina bilder! Det är en fröjd att kika in här och beundra fotona. Och visst är tjejen också söt och kappan lika så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s