Cupcakes

Jag har hittat ett nytt intresse, nämligen bakning. Efter att jag igår dekorerat muffinsarna jag bakade blev jag riktigt ivrig och måste nog snart igen få leka med spritsen. Det var inte alls så lätt som jag trodde men är nog ganska nöjd med resultatet.

Dessutom är det ganska roligt att fotografera bakverken. Kanske ”malinofreja” snart blir en bakblogg.

Inspiration till receptet fick jag från den här bloggen.

8 kommentarer

  1. Oj så fina cupcakes ni lagat med lilla fröken! Skulle gärna äta en eller två jag också! 🙂 Ni är så fina tjejer.. Kram

  2. Tack Nicolina! Vet du, vi borde bestämma ett datum så kommer vi till Åbo. Då skall jag baka och ta med mig några till dig! 🙂

    1. Det skall vi absolut göra!! 🙂 Du kan ju nappa Karolina och Mauno med på samma gång! 🙂 Och Freja fyller ju år om 2 dagar! ❤

  3. Alltså morotskaka är ju det bästta som finns och då måste ju morotskakacupcakes vara helt himmelskt gott! Detdär bör testas ASAP (fast kanske i lite större skala…) Jättesnggt spritsat, sådär fint lyckas jag aldrig! Varifrån kommer förresten de söta formarna?

  4. Alltså jag hade riktiga cupcake fabriken här inför Frejas födelsedag. Nu funderar jag ifall jag borde dela ut av dem till grannarna. Det blev kring 70 cupcakes både små och stora. De små passar perfekt i en liten mun. Formarna kom i ett paket var det fanns en muffinsplåt, ”pistol”-sprits och då formarna, köpta från Stockmann. Jag antar att jag hade nybörjar tur med spritsningen. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s