Bloggen 1år

På måndagen fyllde malinofreja 1år. Det blir inga årskrönikor eller dylika skriverier här.  Istället ordnar jag bloggens först lotteri. Vinnaren får en Pippi inspirerad korg.

För att delta behöver du bara kommentera vilken av bilderna du tycker bäst om. Du får gärna berätta vad du skulle sätta i korgen om du vinner den. Tävlingen pågår fram till den 31.3 kl. 21. På söndagen den 1.4 får Freja dra en vinnare. Blir hon ivrig och drar flera kanske det blir ett tröstepris åt någon lycklig.

Lycka till!

11 kommentarer

 1. Alla bilder är bra men jag kanske skulle välja nr 2 våren till ära. Om jag vinner en korg så skulle den troligen få plats i köket som frukt el lök-korg, eller sen blomm el ört-korg ! Du gör Malin helt jätte fina saker 🙂 !

 2. Svårt val mellan 1 och 2, men väljer 1 med orsaken att vi är gott 🙂 Om jag vann korgen kunde den fungera som leksakskorg och bli ett hem åt alla Muminfigurer eller en snygg förvaringsplats åt mina syprojekt.

 3. Nummer 2. Om jag vann skulle jag ha blomma eller nu till påsk så påskägg 🙂 Oj om jag också skulle kunna laga så där fina saker som du… 🙂

 4. Jag tycker nr. 1 och 2. är finast! Jag skulle använda den som blöjkorg på skötbordet. Då kunde även blöjor se fina ut 🙂

 5. 2:an är fräsch! Om lotten skulle falla på mig kunde jag förvara hudvårdsprodukter i korgen.

 6. 2:an definitivt! Om jag skulle vinna skulle jag ge korgen till mina föräldrar. De skulle kunna ha den på båten. Färgerna skulle passa perfekt och korgen skulle också tåla lite hårdare väder 😉

 7. Hej!
  Super fina korgar du gjort.Jag skulle säkert välja nr 2 o i köket skulle den få plats seom frukt eller lök korg.

 8. nr.1! får mig faktiskt att tänka på höskvällar ute i Ingå skärgård… nästa kräft skiva ute på Västerlangö skulle jag kunna ha vinflaskorna i din fina korg 🙂

 9. Jag gillar bäst den med hbl i, dvs nr 4 🙂 Har ingen aning om vad jag skulle sätta i korgen, men absolut någonting för den e ju jätte fin. Korgar e alltid bra att ha 🙂 Önskar att jag oxå skulle vara sådär händig att jag skulle få ihop en sådan!!!

 10. Jag säger nummer 3! Tror jag skulle ha den i köket för småbröd eller på ballkongen och göra en tråkig kruka fin!
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s