Sommarcafe

På Fredrikstorget finns ett litet sommarcafe som är värt ett besök. På marken finns trasmattor och på borden kan man hitta t.ex. en samovar, brödrost eller skrivmaskin vilken säkert härstammar från början av förra seklet.

Då vi på måndagen besökte torget hade vi turen att få njuta av live musik. En ung herreman spelade piano och framförde gamla finska klassiker och andra nostalgiska musikstycken. Det var något alldeles speciellt med stämningen där.

På sommarsöndagar kan du ta dig till torget för att göra lopptorgsfynd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s