Äppelpäppel

Då vi häromdagen fyllde våra korgar med äpplen i gammelfarfars trädgård, kom jag att tänka på en av min barndoms favoritböcker. Citatet nedan beskriver bra vårt lilla hem för tillfället.

Högen växte och blev stor, mycket större än du tror. Äpplen låg på stol och bänk, äpplen fyllde skåp och skänk. Äpplen bästa exemplar, fyllde byttor fyllde kar, och det måste sägas ärligt, hela stugan lukta´ härligt.

ur Kalle Rasks äpplen, Barnbok av Elsa Hammar-Moeschlin

3 kommentarer

  1. Du har nog så fiiiina bilder och ramar och hela sättet du fångar stunden! Fotar du på freelancebasis också? Jag skulle gärna vilja få alla mina (snart 3) små fotade någongång här under vintern och tror att det skulle funka bäst här hemma i deras egen miljö. Vi kan ju återkomma till det ifall du är intresserad. Freja är så söt på (äppel)bilderna!!!

  2. Tack, roligt att du tycker om bilderna! Jag har fotat en del för andra och kommer gärna och fotar dina söta barn hemma hos er. Jag kan återkomma med info direkt till din email bara flytten är över om ca. en dryg vecka. Gör jag inte det så får du påminna mig! 🙂

  3. Jo ingen håsis med saken! Ungen e ju inte ens här ännu. Kanske man borde göra det sen när h*n kan hålla upp huvudet, så hinner dom två andra (speciellt vildbasaren Leona) växalite till också. Dvs. i början av nästa år kanske? Vi återkommer…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s