Sista natten

2 år, 7 månader och 5 dagar är det sedan Freja flyttade in här i vårt hem. Imorgon har vi en ny adress och vi ser faktiskt båda fram emot det. Fina minnen har vi här från Jägaregatan, men nu öppnar vi en ny dörr i livet (riktigt ordagrant) 🙂

 ✩ Home is where the heart is ✩

Annons

4 kommentarer

  1. Jag har ofta funderat hur ni gjort när ni bott i en liten etta… T.ex med Frejas sänggående och hur du spenderar kvällarna? 😉 E nyfiken både på gamla och nya boendet med andra ord! Fin bastu det funnits hos er iaf!

  2. Hej Sofia!

    Jag antar att det är något som man vänjer sig vid, att bo i ett litet hem. Freja har haft en egen säng men har ändå alltid sovit med mig, inget planerat men har varit lättast så. Vi läser en saga (eller flera) och sen ligger jag bredvid henne tills hon somnat. Efter det kan jag göra vad jag vill, titta på tv, diska, laga mat, sticka, sådant som jag brukar göra på kvällarna. 🙂 Hon vaknar varken till ljud eller ljus.

    Nu har vi en lägenhet som är dubbelt så stor, men hör och häpna, Freja delar rum med mig fortfarande. Min syster som studerar i stan har flyttat in med oss och bor i sovrummet och jag och Freja delar på vardagsrummet, det är dock mycket högt till tak och större än i förra lägenheten så det blir bra på alla sätt. Jag skall försöka göra inlägg med bilder från både det gamla och det nya hemmet.

    ps. bastun i detta husbolag är, om möjligt, ännu finare än i förra. 🙂

    1. Tack Erika! Vi tittade på bilden av dej och Freja från vårt Mariehamn besök, hon kände igen dig och sa bestämt att vi skall komma dit. Kanske vi måste hoppa på båten nåt tag före jul. Saknar dej! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s