Hej, från vårt nya hem!

Nu har vi sovit två nätter i vår nya lägenhet. En stor del av flyttlådorna är uppackade, men det tar nog en tid innan allt hittar sin plats. Lite nya möbler skall vi också få. Vi har  en underhyresgäst, Frejas moster Caroline. Alla trivs vi jätte bra. I det stora rummet, där jag och Freja sover, finns en kakelugn designad av självaste Eliel Saarinen. Vid den kan vi värma oss under kalla vinterkvällar och kanske grilla korv 🙂

4 kommentarer

  1. Ååhh, jag säger bara lyckans er! Sen när jag blir gammal och flyttar tillbaka till Helsingfors centrum skall jag ha en kakelugn! Har du förresten funderat på en uppdatering i ditt bloggnamn, det är ju nu en fördubbling i både ålder och kvm 😉 Grattis till nya hemmet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s