Det skall finnas fart i livet!

Igår öppnades Wauhti i Bobäck, Kyrkslätt. Wauhti är en träningsstudio som erbjuder gruppträning så som Zumba och Piloxing, vilka är mina egna favoriter. Igår deltog jag och Freja i en barnjumppa och jag fortsatte dagen med en Burlesk timme by Tinker Bell och en Brazil Dancefit timme.

Jag har tidigare gått på Lauras timmar som hon ordnat i ungdomsföreningslokaler i Kyrkslätt. Jag rekommenderar timmarna varmt åt alla, varmt är nämligen precis vad man får 😉

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s