En blivande masterchef?

Jag har redan länge tänkt visa er Frejas kök som hon fick av julgubben, tyckte bara att det var något som saknades från det. Igår gick jag till Snurre och hämtade material för en matta. Nu är mattan färdig och Frejas kök perfekt.

 Frejaskök

 Idag bjöds det på cocktail-smörgåsar.

Nam nam!

Annons

4 kommentarer

  1. Hej Malin! Du tar fina bilder vilket förstås är lätt när Freja är så otroligt söt! Är det möjligt att beställa en matta av dig om man sku vilja? Vilken prisklass sku det i så fall vara och hur länge sku det ta att laga en?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s