Dagisstarten

Någon undrar kanske hur dagisstarten börjat för oss. Nu har vi mjuklandat tre förmiddagar på dagis. Överlag har det gått bra men mycket trötta har både jag och Freja varit. Dygnsrytmen har flyttats med några timmar bakåt. Nu när vi är inne på dag tre känns det redan lite lättare.

Finurligafreja

Freja har för det mesta varit sitt glada jag, men tyvärr inte riktigt så främmand’glad som jag förväntat mig. Hon har inte velat klä på sig utekläderna och matsituationen gick kanske inte helt som önskat. Men förändringen från att ha varit ensambarn till att dela uppmärksamheten med 11 andra är säkert stor.

Finurligafreja2

Imorgon blir Freja ensam kvar på dagis medan jag tänker ta en titt i den nyöppnade Sandvikshallen. Jag tror och hoppas att hennes dag kommer att gå mot det bättre. Nu avlutar jag med att knacka i trä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s