Rådgivning & cafebesök

Idag på morgonen promenerade vi iväg till Femkanten för Frejas 3-års kontroll. Allt var bara fint. En knapp meter är hon lång, 99,2 cm för att vara exakt. Vikten var också riktigt lagom. Ser bra och kunde svara rätt på alla finurliga tester.

muffins

Vi har som tradition att gå på cafe efter rådgivningsbesöken, så idag passade vi på att besöka det nyöppnade Brklyn Bakery på Fredriksgatan. Jag hade hoppats på att Freja tar någon enstaka tugga av muffinsen och lämnar resten åt mig, men där hade jag fel. Hon åt upp hela utan att jag ens hann märka det. Det säger väl ganska mycket om smaken.

Roligt med en ledig dag mitt i veckan, imorgon är det dagis som gäller igen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s