I skymningen

Dagarna har blivit otroligt långa. Numera stiger jag upp sextiden för att vid sju starta mot dagis och vidare till jobbet. Freja är inte den piggaste morgonflickan då jag väcker henne. Den här veckan har varit den första då också Freja fått stiga tidigt upp, tidigare har Frejas mostrar hjälpt till med att föra henne på morgnarna.

I skymmningen

Eftersom det är tidig väckning på morgonen försöker jag natta Freja tidigt. Det har faktiskt gott bättre för varje kväll. Men det känns fortfarande fel att koka kvällsgröt redan vid sju, i synnerhet nu när det är fullt solsken ute. Gardinerna har vi fått ta i användning för att lura att det faktiskt är natt och att man måste sova. Innan jag själv går och sova brukar jag avsluta dagen med en promenad runt stranden. Igår var ljuset väldigt vackert i skymningen.

4 kommentarer

  1. Vår femåring kan blir riktigt ARG på mig då jag säger att det är läggdags.. Men SOLEN SKINER JU ÄNNU!! Svårt att förstå detta trots många förklarningsförsök. 🙂

    1. Jag jobbar för ett inhopparföretag, så mina arbetsplatser kan variera från dag till dag. Den senaste månaden har jag jobbat i Helsingfors inom hemvården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s