Morsdagsutflykt

Eftersom min mamma jobbade hela dagen idag, åkte vi inte på någon morsdagsvisit till Kyrkslätt. Istället tog vi färjan över till Sveaborg för att besöka leksaksmuseet. I det lilla museet är de mycket fina leksakerna utställda i vitrinskåp. De äldsta leksakerna är från början av 1800-talet.

Leksaksmuseet

Cafét är jätte fint, väl värt ett besök. Jag har tidigare delat ut stjärnor åt leksaksmuseer och dylika ställen. Leksaksmuseet på Sveaborg får tre stjärnor men tillsammans med cafét blir det minst fyra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s