Semesterpixlar

Att semestra i en vecka på stugan var avkopplande inför dagis- och jobbstarten. Vi vaknade på morgnarna utan några större planer och tog dagarna som de kom. På kvällarna rodde vi ofta ut till segelbåten för att njuta av kvällens sista solstrålar.

summelove summerlove2

På Emmaus lopptorget i Ekenäs gjorde vi fina fynd, vagn + docka för fyra pengar. Freja var glad när hon vann mig då vi spelade lottospelet med bekanta figurer som bl.a. Maja, Linnea, Lilla Kotten och Mollan.

Super Skön Semester!

2 kommentarer

  1. Underbara bilder, som alltid! Nu undrar jag, vad använder du för objektiv då du fotar? Eller växlar du mellan flera olika? Känns att jag inte riktigt har hittat det jag vill ha och är tacksam för alla idéer.

  2. Absolut mest använder jag Nikon 50 mm f/1.8 objektivet men t.ex. då jag fotar landskap använder jag 18-105 mm f/3.5-5.6 zoomobjektivet. Om jag fotar något på långt avstånd är 70-210 mm f/4 telezoomen bra, den har dessutom macrofunktion. Närbilderna är fotade med 60 mm f/2.8 macroobjektivet. För porträtt är 85 mm f/1.8 bra, men det har jag inte använt så ofta. Hoppas du hittar ett objektiv som passar dig perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s