Sensommarfunderingar

 Jag har nu jobbat och Freja gått på dagis i snart två veckor. Dagisstarten har gått hur fint som helst, nästan så att man inte vågar säga det högt eller skriva ner det. Freja har vuxit under sommaren, något som fört med sig bättre tålamod och lugn.

sensommar_edited-1

Den uppmärksamma läsaren har kanske märkt att det uppenbarats små instagrambilder i spalten till höger. Vissa av inläggets foton har ni kanske redan sett där. Också på instagram hittar ni mig som malinofreja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s