Frejas första föräldrafria fest

Igår var det kalaspremiär för Frejas del. Visst har hon varit på flera kalas tidigare, men aldrig utan mitt sällskap. Freja tyckte det var så otroligt spännande att hon knappt kunde vänta till kvällen utan ville gå till festen direkt efter att vi köpt present på morgonen.

Kalasfin

Det visade sig att kalaset hade gått hur fint som helst och då jag hämtade Freja var det bara glada miner jag mötte i tamburen hemma hos födelsedagsbarnet. Med en nöjd och glad kalasgäst promenerade vi till bussen som tog oss hem i den kalla septemberkvällen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s