Min lilla klätterapa

Freja har varit en häng- och klätterapa så länge jag kan komma ihåg. Sitter man vid en soffa är det garanterat att hon ber en lyfta upp benet så att hon kan hänga på det. Ute hänger Freja på allt som går att hänga på: staket, stolpar, trädgrenar. Det är ofta hon söker sig till ett ”hängställe” då hon vill vara i fred en stund. Sen orkar hon igen springa med full fart efter en liten hängpaus. Lustig liten vana hos flickan.

klätterapan

Passande till temat tänkte jag berätta vad Freja tyckte om Djungelboken som vi såg på Svenska Teatern en vecka sedan. Musikalen rekommenderas för barn över sju år men eftersom Freja inte är av den ängsliga sorten fick hon ändå komma med. Jag förberedde henne innan föreställningen och sade att vi genast kan gå hem om teatern är för skrämmande. De första fem minuterna satt hon i min famn men efter det var hon fullständigt förtrollad av pjäsen. Hon klappade i takt med musiken och rapporterade aktivt vad som hände. Nu väntar hon på när hon skall få se Djungelboken på nytt och blir lika lycklig varje gång vi ser reklamen på spårvagnen.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s