Ladugårdsbacken

Precis som i fjol gjorde vi en utfärd till ladugårdsbacken vid min gamla skola i Kyrkslätt. Där fick Freja springa omkring bland löven och klättra i träd. Bloggar och instagram flödar av höstbilder, och malinofreja är inget undantag. Men vad gör nu det, mer än gärna  bläddrar man bland vackra höstbilder.

Hösten_edited-1

De här är inte de första höstbilderna och definitivt inte de sista.

5 kommentarer

  1. Hejsan! Alltså jag bara måste fråga när jag funderat så länge :). Har Freja lärt sig posera så där bra och på olika sätt med åren eller ber du henne t.ex. att sätta handen som för att viska eller luta huvudet mot handen så där och titta åt sidan? Jätte fina bilder blir det hur som helst 🙂

    1. Hej, tack för din kommentar. Det är ganska mycket lek och teater då vi fotar. Jag strävar alltid till att vi skall ha det roligt och det att jag knäpper bilder är mera en bisak. På just denna bild viskar Freja åt tomten, som bor i boden, vad hon önskar till julklapp. Freja är så van vid att jag har kameran med så det är ingen större sak att jag fotar.

  2. Glömmer alltid bort stället, som bara är ett längre stenkast från oss. Kanske vi tar en utfärd dit med barnen imorgon. Ser underbart ut med alla löven. Och återigen, vackra bilder Malin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s