Mössor och rävar

Vad är inte mysigare under mörka höstkvällar än att tända några ljus, sätta sig i en bekväm fåtölj och ta fram stickningen. Karolina undrade på instagram ifall hon skulle kunna sticka denna mössa. Det är jag säker på att nästan vem som helst kan göra. Har man glömt hur man lägger upp maskor eller stickar finns det en hel del instruktionsvideon på youtube. Och Snurre är ju definitivt stans bästa och finaste garnbutik.

Höstpicnic

Jag är ganska dålig att följa beskrivningar då jag stickar. Helst gör jag små projekt som är lätta och blir snabbt färdiga. Den här mössan är så lätt att sticka att den kräver just inga handarbetstalanger. Och sedan över till rävarna; vi hittade en snygg väggmålning i Brunnsparken igår, av den kom jag att tänka på Frejas och min favoritsång just nu: YLVIS- The Fox

Höstpicnic2malinofrejabeanie_edited-1

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s