Varma höstfärger

varmahösten

Mitt veckoslut gick i arbetets tecken, och jag måste erkänna att nu i november, då färgerna försvunnit från naturen och dagarna blivit kortare, känns det som all överlopps energi flugit sin kos. Freja igen firade veckoslutet hos mormor och morfar, för det mesta ute i naturen. Då jag avhämtade henne på söndagen och fick i bildformat se vad hon sysslat med, insåg jag att novembernaturen visst inte är en enda grå massa, utan har en bredare nyansskala. Som ni ser ovan har t.o.m. grannens kisse tagit en passande skyddsfärg 😉 och de varma koppartonerna passar ju utmärkt även inomhus. Fastän de flesta löven redan fallit till marken och naturen lagt sig till ro hittade kissen ett gömställe  som Freja till sin glädje upptäckte.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s