Om hösten alltid skulle vara lika vacker

Jag har inget minne av att jag tidigare skulle ha lidit av höstens mörker, men denna höst har det kännts som om jag varit mycket tröttare än tidigare år. Tänk om alla dagar skulle vara lika vackra som denna soliga dag!

Sent i november

Sent i november då hösten börjar övergå till vinter fyller jag år och detta år fyllde jag 30. Bilderna är tagna på min födelsedag vid Ugnsholmen i Helsingfors . På tal om sent i november, så önskar jag mig Tove Janssons böcker i julklapp. Jag råkar veta en tomte som har dem i sin bokhylla och kanske vill ge dem till min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s