Grått

Denna vinter har nog mörkret tagit extra hårt på mig.  Vilken tur att jag har en liten solstråle som får mig glad mitt i vardagen!

grått_edited-1

Och visst skulle man kunna göra mycket för att känna sig piggare men nu har det nya jobbet tagit så mycket energi att allt extra har fått utebli. Men nästa veckoslut har jag framför mig ett lyxigt veckoslut med bl.a. hotellövernattning på  programmet. Gissa om jag ser fram emot det?

Som vi har väntat på snön! Nu har det äntligen kommit lite och som bäst snöar det mera. Men eftersom bloggen går lite i slowmotion kommer snöinlägget senare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s