Pastell på toppen

Här om dagen fick jag en liten beställning på en sats cupcakes. I spårvagnen, på vägen hem från jobbet, surfade jag omkring på olika bakbloggar och hade svårt att bestämma mig över vilken sort det skulle bli. Till slut tog jag både muffins och frostingreceptet från Toves blogg: Baka baka liten kaka.

muffins_edited-1

Tidtabellen var ganska tight eftersom bakverken skulle levereras samma kväll. I all hast glömde jag att smaka på dem, men hörde senare att de varit riktigt goda. Att kombinera mina främsta hobbyn, bakning och fotografering, är något jag gärna skulle syssla oftare med. De pastellfärgade chokladkaramellerna är från stans bästa godisaffär: Sweetheart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s