Morgonen då Freja lärde sig att rita fjärilar

Idag var en helt vanlig lördagsmorgon. Vi vaknade onödigt tidigt med tanke på att vi skulle ha fått sova precis hur länge som helst. Efter att vi radat Duploklossar i olika färger åt vi morgonmål, tittade på barnprogram och bläddrade i tidningar. Precis som vilket veckoslut som helst.

lördagmorgon

Mellan varven hade Freja plockat fram ritblocket. Helst ritar Freja virvelvindar. Men idag ville hon att jag skulle visa hur man ritar en fjäril, och jag visade efter bästa förmåga. Efter en stund hade hon ritat en hel fjärilsfamilj. ♥ Med tanke på att hon är så osäker då hon tecknar var detta ett stort framsteg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s