Sov du lilla..

Visst är det sött då barnen sover och vilar ut mellan vilda lekar. Men att sova eller inte sova har blivit aktuellt hemma hos oss. Efter lunch på veckosluten meddelar Freja allt som oftast att hon inte är trött och vill inte sova. Men då hon somnat kan hon sova i timmar.

image

Veckoslutsmorgnar är fröken pigg som en lärka när solen stiger upp, men då vi skall till dagis är det hopplöst att få upp henne. Har förstått att det finns ett liknande problem hos andra familjer också. Hur kan det vara så? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s