Alec 4 år

På lördag firades Alec, 4 år. Barnen hann med en massa olika lekar under kalaset. Brandmän, detektiver, fäktare, rymdvarelser, tigrar och en massa andra figurer kunde man stöta på. Stundvis var volymen så hög att vi mammor som satt i soffan inte hörde våra egna röster. Ett himla ljud det kan komma från fyra (små)barn.

 Alec4år_edited-1

Alec4_edited-1

Än en gång, tack för en super fest. Freja har varit så lycklig för både medalj och goodiebagen hon kom hem med. Jag kunde fota kalas dagligen, det är så ljuvligt att följa med barnen då de har roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s