En varm lördag i Maj

 I går gjorde vi en cykelutfärd till körsbärsparken och den japanska trädgården i Kasberget. På vägen stannade vi i Alphyddan för att shoppa på bloggaren Riikkas lopptorg, intill inredningsbutiken Cilla. Vi gjorde fina fynd, både min och Frejas garderob fick några nya plagg, bl.a. den blommiga solhatten.

lördagPrecis mitt  i mellan parkerna finns en lekpark med linbana. Det var inte en eller två gånger Freja åkte ner för linbanan. Väl hemma lagade vi en god somrig sallad. En fin,fin varm lördag. Mera om körsbärsparken och den japanska trädgården i ett senare inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s