Från mammas trädgård

Nu blommar tulpanerna lite här och där var man än går. I år verkar de vara större än tidigare, undrar ifall det är värmen som fått dem att växa mera än vanligt?  Här om dagen såg jag tulpaner i en skogsdunge, det såg roligt ut bland det vildvuxna gräset.

tulips_edited-2

Freja har varit under veckoslutet i Kyrkslätt och igår då jag äntligen fick hem henne, hade hon med sig tulpaner. Nu njuter vi av en ledig morgon och förmiddag p.g.a en lindrig flunssa. Skön start på veckan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s