Kokos, marsipan och socker som öser ner

Nu har sista veckan på jobbet inletts före semestern! Freja är flunssig och jag jobbar kväll för omväxlings skull. Då hinner man t.ex. baka kokosbollar och linda in dem i marsipan och därefter doppa i choklad. Ikväll får mina jobbkaverin agera provsmakare.

kokos,marsipan och choklad

Dessa små speciella kokosbakelser kom inte undan kameralinsen. Fotoexperimentet: att fotografera florsocker som sakta, lätt och vackert dalar ner över bakelserna, ja det lyckades inte som tänkt. Men vi fick oss ett gott skratt med Freja, som för övrigt är mera frisk än sjuk nu i skrivandets stund. Hurra!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s