Men mamma och hänt i veckan

Det är ofta som jag säger; älskling, gumman, vännen m.m. då jag tilltalar Freja. Igår på Högholmen blev jag tillrättavisad ”Men mamma, det är bara om man har en man som man kallar någon älskling.  ”Det är så mycket gulligt som kommer ut ur 4-åringars munnar.

Högholmen_edited-1

Här om dagen cyklade vi till Högholmen . En hel dag gick vi omkring bland djuren. Igen blev jag överraskad då det verkade extra exotiskt att se på hönsen och kaninerna än t.ex. krokodilen  (som Freja inte trodde att var levande för att den inte rörde på sig). En ny vän fick Freja också, Elsa 6 år som skall börja förskolan i höst.

ärter

På hemvägen hann vi just och just till salutorget, för att köpa sommarens sötaste ärter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s