Mitt morgonmål och vackra människor

Dagen började med en super frukost. Det blev fil och frukter ur favoritglaset. Färskgräddat bloggbröd med tomater i spännande färger.

frukost_edited-1

Medan jag sörplade i mig kaffet läste jag Peppe Öhmans Vackra människor. En roman som utspelar sig precis här i kvarteren. Jag måste riktigt skärpa mig att hålla pauser för att inte läsa slut boken i ett huj. Nu är jag på sida 124 och är glad att jag har över hälften kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s