Frejas första auktion

Det är definitivt sommartakt här på bloggen och inläggen kommer med nästan en veckas dröjsmål. Förra veckoslutet var vi på auktion vid bygdestugan i Box och nu skall ni få höra en rolig historia. Auktionen sattes igång, auktionsmeklaren håller fram en stor propeller. ”Någon som bjuder fem euroa, fem euro, viisi euroa?” Freja förstod genast lekens gång och ropar högt och klart ”viisi euroa”. Här följde att hela publiken brast i ett hjärtligt skratt, men Freja blev generad och brast ut i gråt. Det var en så söt situation och jag fick förklara att alla tyckte att hon var söt och modig som genast vågade starta budgivningen.

Auktion_edited-1

Propellern och en mängd andra fina föremål fick nya hem. Freja gjorde bekantskap med den fem månader gamla hunden Chico och senare tog vi en paus från auktionen och gick till butiken för att köpa glass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s