Att klippa eller ej?

Frejas hår har vuxit massor sedan sommaren och det börjar vara aktuellt med ett frissabesök. Men hur mycket som skall klippas har jag inte kunnat bestämma mig för. Det långa håret är ju ljuvligt då man kan göra alla möjliga frisyrer, men det börjar vara ett heltidsjobb att reda ut det efter tvätt.

fotografiska_edited-1

Sött är det också med ett axellångt hår. Klippa eller inte, det är frågan. Bilderna är tagna på Fotografiska i Stockholm förra sommaren. Då vi tittade på bilderna sa hon ”Det där var då när jag var jätte dum och sprang omkring överallt”, (och ännu till utan skor).

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s