Jakten på den stora påskskatten

Visst hittade påskharen också till Tassudden. Vi tycktes se en skymt av påskharen genom fönstret och mycket riktigt hade påskharen lämnat små överraskningar som ledde barnen fram till en liten påsköverraskning.

påskäggsjakten

Både jag och Tussi hade svårt att hålla oss för glädjetårar då vi såg våra småttingar utstråla en sådan unik glädje och iver. Freja tjöt med djup inlevelse ”det här kan inte vara sant” och ”tänkt om vi alla drömmer det här nu”. Senare i en bisats kom det fram att hon kanske egentligen visste vem påskharen var men det tog inte ändå bort glädjen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s