Mera kärlek

Hela våren har det varit minst sagt spännande tider, både i väntan på min vän, Karolinas baby och den andra höjdpunkten, min bästa väns bröllop. Jag har fått äran att vara Karens brudfrämma, vilket är jätte roligt och spännande. Gick igenom gamla bilder och gjorde ett litet bröllopsfiilis collage. Härligt med bröllop i maj då naturen är som vackrast.

bröllopsfiilis

Flickan med lavendelfärgade rosetten i håret är Frejas kusin Isabella, bilderna är från min brors bröllop för fem år sedan. På lördagen är det Frejas tur att vara brudnäbb, inför vilket hon har förberett sig med glädje men också stort allvar. Den mindre flickan känner ni säkert igen. (Foto september 2011)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s