Kalas och farväl

Både på lördag och söndag har Freja varit på dagiskompisars kalas. Den ena dagen firades två bröder, båda fick identiska paket med små batman filurer på. Pappret är från vår lokala pappershandel, Papershop.

batman

På söndagen firades en av Frejas goda vänner som börjar förskolan i höst. Freja har ännu ett år kvar av dagis vilket hon själv haft svårt att förstå då de flesta av hennes bästa vänner är ett år äldre. På vårfesten brast hon ut i en hjärtskärande gråt då de andra fick diplom och blommor då deras tid på dagis tog slut. Men på hösten är Freja en av de äldsta dagisbarnen och det känner hon ju nog en viss stolthet över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s