Farväl till sommaren

Vill visa er några bilder tagna en kväll för en vecka sedan. Fastän luften var litet kylig trivdes Freja framför kameran och dansade barfota sommaren farväl runt äppelträden på Hvitträsk. Hon hade fart på sig och fotografen hade fullt sjå att hinna ikapp. Freja tycker för det mesta om att bli fotograferad då hon är utvilad, mätt och får lite godis vid längre fotosessioner.  Jag brukar försöka fotografera Freja årligen i samma miljöer; fotona tagna på Hvitträsk då Freja var ett år kan ni se här.

HVITTRÄSKKvällen avslutades med ett dopp i sjön.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s